You are here

Zajemanje podatkov

Podjetje National Instruments je z več kot 50 milijoni prodanih V/I-kanalov vodilno podjetje na svetovnem trgu v zajemanju podatkov (DAQ) s pomočjo osebnih računalnikov ter s celotno družino izdelkov DAQ za namizne, prenosne, industrijske in vgnezdene aplikacije. Izbirate lahko med raznolikimi glavnimi vodili in oblikami, vključno z USB, PCI, PCI Express, PXI, PXI Express, brezžičnimi in mrežnimi možnostmi. Preprosta gonilniška programska oprema je na voljo za različne operacijske sisteme, vključno s sistemi Windows, Linux® OS, Mac OS X in Real-Time OS.

 

 

Sistemi zajemanja podatkov

 

NI CompactDAQ

NI CompactDAQ

Sistem NI CompactDAQ je popoln sistem za zajemanje podatkov prek vodila USB od nizkega do visokega števila električnih, fizikalnih, strojnih in akustičnih meritev ter krmiljenja.
Več informacij | Konfiguracija
 
 
NI Compact Fieldpoint

Compact FieldPoint 

Programsko nastavljivi krmilnik (PAC) izdelka Compact FieldPoint podjetja National Instruments ponuja fleksibilnost in preprosto uporabo osebnega računalnika in zanesljivost programljivega logičnega krmilnika v majhni modularni obliki, primerni za uporabo v industrijskem okolju. 
Več informacij | Konfiguracija 
 
Omrežje brezžičnih tipal

Omrežje brezžičnih tipal

S platformo za brezžična tipala NI (WSN) zlahka nadzorujete svoja sredstva ali okolje z zanesljivimi baterijsko napajanimi merilnimi vozlišči, ki so skladni z zahtevami za industrijsko opremo in ponujajo zmožnosti za krajevno analizo ter upravljanje. Vsako brezžično omrežje ima lahko od nekaj deset do več sto vozlišč in se neopazno integrira v obstoječe žične sisteme za merjenje ter krmiljenje.
 
Več informacij    
 
Brezžično zajemanje podatkov

Brezžično zajemanje podatkov

Naprave National Instruments Wi-Fi DAQ združujejo brezžično komunikacijo po standardu IEEE 802.11 ali komunikacijo Ethernet, neposredno povezovanje tipal in prilagodljivost programske opreme NI LabVIEW za daljinski nadzor in krmiljenje električnih, fizičnih, mehanskih ter akustičnih signalov. 
Več informacij    
 
Merilne kartice za osebne računalnike (PCI, USB)

Merilne kartice za osebne računalnike (PCI, USB)

Računalniško podprto zajemanje podatkov uporablja kombinacijo modularne strojne opreme in prilagodljive programske opreme, s katero lahko svoj standardni prenosnik ali namizni računalnik spremenite v uporabniško določen sistem za merjenje ali krmiljenje preko vodila USB ali PCI. 
Več informacij   
 
SCXI

SCXI

Sistem SCXI je modularni sistem za zajemanje podatkov prek vodila USB s specifičnim prilagajanjem senzorjev in signalov, namenjenemu večji prenosljivosti in gostoti.
 Več informacij | Konfiguracija 

PXI

PXI

Zasnova PXI, grajena na zasnovi CompactPCI, združuje hitro vodilo PCI s časovnim krmiljenjem in proženjem za omogočanje 10-krat večje zmogljivosti kot stare zgradbe merilnih in avtomatiziranih sistemov.
Več informacij | Konfiguracija 

NI CompactRIO

NI CompactRIO

Programsko nastavljivi krmilnik (PAC) izdelka CompactRIO podjetja National Instruments omogoča rekonfigurabilno tehnologijo V/I (RIO) naprave FPGA ter združuje odprto, vgnezdeno zgradbo z majhnimi, izredno robustnimi in hitro izmenljivimi industrijskimi moduli V/I.
 Več informacij | Konfiguracija