You are here

NI VirtualBench

NI VirtualBench – instrument vse-v-enem

 

NI VirtualBench - Radikalno praktičen

Radikalno praktičen

Predstavljamo radikalno praktičen pristop do namiznih instrumentov. Pet najpomembnejših instrumentov v eni napravi z intuitivnim programskim vmesnikom. Preveč praktičen, da bi ga spregledali.

 

 Več informacij

VirtualBench je instrument vse-v-enem, ki se integrira z vašim osebnim računalnikom ali napravo iPad. Združuje osciloskop za mešane signale, funkcijski generator, digitalni multimeter, enosmerni napajalnik in digitalne V/I-enote v eni napravi.

Spoznajte

Odkrijte priročnost petih instrumentov v eni napravi s programskim vmesnikom, ki je zasnovan tako, da bo vaše življenje lažje.

Več informacij

Preizkusite

Oglejte si demonstracijske videoposnetke edinstvenih funkcij ali jih preizkusite s prenosom aplikacije VirtualBench za operacijski sistem Windows ali iPad.

Preizkusite še danes

Kupite

Oglejte si, kaj je vključeno v paket, raziščite dodatno opremo in preglejte cene ter možnosti nakupa.

Takojšen nakup

 


NI VirtualBench - Zmanjšajte nered in prihranite prostor

Zmanjšajte nered in prihranite prostor

VirtualBench je dovolj majhen, da lahko ustvarite popolno delovno mizo za elektroniko na svoji mizi, in dovolj prenosen, da lahko instrumente odnesete do svojega projekta, namesto da projekt prenesete v laboratorij.


NI VirtualBench - Intuitivna programska oprema

Intuitivna programska oprema

VirtualBench združuje uporabniške vmesnike za vsak instrument v dosledno celoto, tako da lahko vidite in upravljate vse hkrati.


NI VirtualBench - Zasnovan, da vam olajša življenje

Zasnovan, da vam olajša življenje

Poenostavitev in povečanje zmogljivosti s programsko opremo odpirata vrata za učinkovitejše razhroščevanje ter potrjevanje vezij.