You are here

Izdelki in rešitve NI za RF ter brezžično preizkušanje

Hitro, prilagodljivo in točno preizkušanje RF ter brezžičnih sistemov

Modularni RF-instrumenti PXI omogočajo izvedbo visokozmogljivih sistemov, ki lahko dosežejo do 10-krat večje hitrosti od običajnih orodij. Preberite več o prednostih RF-instrumentov NI.

 

Nakupovanje po izdelkih

Poiščite RF-instrument, ki zadovoljuje vaše potrebe pri meritvah. Vsi sistemi PXI zahtevajo poleg modularnih instrumentov še ohišje PXI in krmilnik.

Vektorski signalni RF-analizatorji
Vektorski RF-analizatorji vezij
RF-stikala
RF-ojačevalniki in atenuatorji
Merilniki RF-moči
IF in osnovni frekvenčni pas
Dodatna RF-oprema
Programska oprema za RF

Signalni RF-generatorji

Nakupovanje po načinih uporabe

Oglejte si sisteme za RF-preizkušanje, ki so vnaprej konfigurirani za pogoste načine preizkušanja. Ti sistemi za preizkušanje vključujejo signalne RF-generatorje, analizatorje, komplete programskih orodij in celo druge inštrumente za mešane signale.

Simulator GPS
2G, 3G in LTE
Preizkuševalni sistem MIMO
Snemanje in predvajanje RF-signalov
Komplet za preizkušanje RFID
Komplet za preizkušanje WiMAX
Komplet za preizkušanje WLAN
Komplet za preizkušanje ZigBee

 

Še niste povsem pripravljeni za nakupovanje ali pa ne veste, kaj potrebujete? Spoznajte več o preizkusnih sistemih za RF- in brezžične sisteme.

Spoznajte več o RF-sistemih

RF Poszter

Brezplačen  poster s področja RF in mikrovalov

Poster nudi celovit pregled najsodobnejših RF brezžičnih standardov in formul. Zahtevajte svoj izvod.

Področja uporabe

Področja uporabe

RF-sistemi za preizkušanje PXI iz družbe NI omogočajo široko paleto načinov uporabe za RF-preizkušanje, vključno z mikrovalovnim preizkušanjem za letalsko, vesoljsko in vojaško tehnologijo ter preizkušanje standardov za brezžično komunikacijo, kot so WLAN, WiMAX, GPS, RFID, ZigBee, Bluetooth, mobilna omrežja 2G/3G in LTE.

Predstavitve in vadnice

Predstavitve in vadnice

Brezžično povezovanje se hitro integrira v obstoječe izdelke. To od sodobnih preizkuševalcev zahteva razvoj razumevanja kritičnih preizkusov RF- in brezžičnih sistemov, od izvajanja meritev velikosti vektorja napake (EVM) ter razmerja uhajanja v sosednji kanal (ACLR) do obravnave kompleksnih aplikacij MIMO. Te praktične tehnične spletne oddaje in vadnice vam zagotavljajo osnove za izvajanje ter optimizacijo RF-meritev.

Storitve in izobraževanje

Storitve in izobraževanje

Z družbo NI se lahko zanesete na programe za stalno tehnološko usposabljanje, podporo in storitve za posamezne inženirje, globalne organizacije, integratorje ter proizvajalce OEM. Družba NI je te storitve zasnovala tako, da bi zadovoljila vaše potrebe skozi ves življenjski cikel aplikacije, od načrtovanja in razvoja preko izvedbe do rednega vzdrževanja.

 

Sorodne povezave