You are here

Programsko nastavljiv krmilnik (krmilniki PAC)

Vodilna podjetja na področju avtomatizacije so za zadoščanje potreb vse bolj obsežnega razvoja strojnih in industrijskih sistemov krmiljenja razvila nov razred industrijskih krmilnikov, poznanih kot krmilniki PAC. Krmilniki PAC združujejo robustnost programljivih logičnih krmilnikov (PLC) in funkcionalnost osebnega računalnika pod okriljem odprto in funkcionalno zgrajene programske opreme. S pomočjo teh krmilnikov lahko gradite napredne sisteme, ki vključujejo zmogljivosti programske opreme, kot so napredno krmiljenje, komunikacija, beleženje podatkov in obdelava signalov z robustno strojno opremo za izvajanje krmiljenja ter logičnih in vizualnih procesov in procesov gibanja.

 

Programska oprema PAC

 

NI LabVIEW

NI LabVIEW

Programska oprema National Instruments LabVIEW je namenjena inžinerjem in znanstvenikom, ki morajo hitro in z najmanjšimi stroški ustvariti prilagodljive in razširljive aplikacije za preizkuse, meritve in krmiljenje. Okolje intuitivnega grafičnega razvoja združuje preprosto uporabo orodja z možnostjo konfiguracije ter fleksibilnost zelo zmogljivega programskega jezika.
Informacije
| Preizkus | Nakup

 

Strojna oprema PAC

 

NI CompactRIO

NI CompactRIO

Sistem National Instruments CompactRIO omogoča rekonfigurabilno tehnologijo V/I (RIO) zasnove FPGA ter združuje odprto, vgnezdeno zgradbo z majhnimi, izredno robustnimi in hitro izmenljivimi industrijskimi moduli V/I.
Informacije | Konfiguracija
 
PXI/CompactPCI

PXI/CompactPCI

PXI, grajena na zasnovi CompactPCI, združuje hitro vodilo PCI s časovnim krmiljenjem in proženjem za omogočanje 10–krat večje zmogljivosti kot stare zgradbe merilnih in avtomatiziranih sistemov.
Informacije | Konfiguracija

 

NI Smart Camera

Pametne kamere NI 

Vašim aplikacijam LabVIEW in vgrajenim krmilnikom PAC omogočijo strojni vid in pregledovanje.
Informacije

 
 

Vmesniki človek–stroj (HMI) in industrijski zasloni na dotik

Vmesniki človek–stroj (HMI) in industrijski zasloni na dotik

Družina industrijskih vmesnikov LabVIEW HMI prinaša tri različne platforme strojne opreme teh proizvodov, zato lahko LabVIEW orientirani razvijalci in programerji poleg široke palete izdelkov NI enostavno konfigurirajo in razvijajo tudi industrijske uporabniške vmesnike. 
Informacije | Konfiguracija
 

NI Compact Fieldpoint

NI Compact Fieldpoint

Sistem National Instruments Compact FieldPoint ponuja fleksibilnost in preprostost osebnega računalnika in zanesljivost programljivega logičnega krmilnika PLC v majhni, modularni obliki, primerni za industrijsko okolje.
Informacijei | Konfiguracija