You are here

O podjetju

National Instruments

Družba National Instruments

Družba National Instruments (www.ni.com) spreminja način dela inženirjev in znanstvenikov pri načrtovanju, izdelavi prototipov ter uvajanju sistemov za meritve, avtomatizacijo ter vgrajene aplikacije. Družba NI dobavlja izdelke več kot 35.000 različnim podjetjem po vsem svetu, katere opremlja s standardizirano programsko opremo, kot je okolje NI LabVIEW, in stroškovno učinkovito modularno strojno opremo. Družba, s sedežom v mestu Austin v zvezni državi Texas, ima približno 7.100 zaposlenih v več kot 50 državah.

 Več informacij

 

National Instruments Slovenija

Podjetje National Instruments d.o.o.(Slovenia), je bilo ustanovljeno leta 2000 in s svojimi storitvami in produkti zastopa področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore, Makedonije ter Albanije. V podjetju si  prizadevamo zagotoviti uspeh in zadovoljstvo partnerjev in končnih uporabnikov.

V vzhodnoevropski regiji ima družba NI sedež na Madžarksem, skupaj pa je zastopana v 13 državah te regije: Češka, Slovaška, Madžarska, Poljska, Slovenija, Hrvaška, Srbija, Črna gora, Makedonija, Bosna in Hercegovina, Albanija, Bolgarija in Romunija.

 Zgodovina NI od samega začetka

  

NI in družbena odgovornost

Družba National Instruments se je zavezala k družbeno odgovornem ravnanju v skupnostih po vsem svetu ter do vseh štirih ključnih interesnih skupinih: zaposlenih, strankah, dobaviteljih ter delničarjev. Družba to dosega z ohranjanjem zabavne in inovativne podjetniške kulture, zagotavljanjem orodij ki navdihujejo ter podpirajo inženirje in znanstvenike pri izboljšanju sveta, prizadevanji za zmanjšanje svojega vpliva na okolje in vračanjem sadov svojih uspehov svetovni skupnosti. Naša edinstvena kultura ni bila spregledana, saj je družba NI po mnenju revije FORTUNE že 12 let zaporedoma med 100 najboljšimi delodajalci v Ameriki.

 NI in družbena odgovornost