You are here

NI LabVIEW

LabVIEW, grafično programersko okolje

Grafični programski jezik National Instruments LabVIEW že več kot 30 let spreminja razvoj aplikacij za preizkušanje, merjenje in krmiljenje. Inženirji in znanstveniki se lahko ne glede na svoje izkušnje hitro in cenovno učinkovito srečujejo z meritvami in krmiljenjem strojne opreme, analiziranjem podatkov, skupno rabo rezultatov in sistemi distribucije.

 

Več informacij o LabVIEW

 
LV17

LabVIEW 2017

Programska oprema LabVIEW poenostavlja integracijo programske opreme, tako da lahko hitro pridobivate in vizualizirate nabore podatkov iz skoraj poljubne V/I-naprave podjetja NI ali drugih ponudnikov. V kombinaciji s sintakso grafičnega programiranja, ki skrajša čas programiranja, okolje LabVIEW 2017 olajša in pospeši načrtovanje kompleksnih sistemov z najsodobnejšimi orodji in IP, kar jih ponuja današnja tehnologija.

Spoznajte, kaj je novega v okolju LabVIEW 2017

 
LV NXG

LabVIEW NXG 1.0

LabVIEW NXG je naslednja generacija okolja LabVIEW. Ta različica skrajša čas do prve meritve z napravami za zajemanje podatkov in namiznimi instrumenti ter zagotavlja inženirske poteke dela za zajemanje in vizualiziranje naborov podatkov – pri čemer programiranje sploh ni obvezno. Če želite, lahko kadar koli opravite prehod v razvojno okolje, kjer lahko prilagodite svoj sistem za preizkušanje in merjenje. 

Več informacij o LabVIEW NXG

Preizkusite LabVIEW - En izdelek. Številne možnosti.

Okolje LabVIEW rešuje inženirske izzive zelo širokega polja načinov uporabe. Spodaj si zagotovite dodatne informacije z raziskovanjem projekta, ki je najbolj podoben vašemu načinu uporabe. Vse preizkusne različice okolja LabVIEW vključujejo zadnjo različico okolja LabVIEW Professional skupaj z vadnicami za različne načine uporabe, primeri in vsebino, ki zagotavljajo, da boste pri tem uspešni.

Razvojni sistemi LabVIEW

Platforma LabVIEW v visokošolstvu

Prav tako kot platforma LabVIEW spreminja industrijo, tako tudi v veliki meri vpliva na tradicionalne akademske raziskave in poučevanje. Laboratorij, ki temelji na platformi LabVIEW, spodbuja raziskovalce k večji produktivnosti in izboljšuje način učenja študentov. Namesto na včasih dolgotrajne načine zbiranja podatkov se lahko sedaj profesorji in študentje osredotočijo na rezultate in koncepte.

Kakšen je razlog uporabe platforme LabVIEW v izobraževanju? | Platforma LabVIEW za študenteIzobraževanje

 

Dodatni viri:

 

  Full
  • Meer dan 700 meet/analysefuncties
  • Externe code integratie
  • Webconnectiviteit
  • Geavanceerde gebruikersinterfaces
    Vergelijk | Upgrade | Bestel