You are here

Izobraževanje

Izobraževanje

National Instruments nudimo spekter tečajev z zagotovilom za uspeh. Osnovni tečaj vsebuje spoznavanje pomembnih značilnosti programske in strojne opreme, kar zagotavlja hiter začetek. Nadaljevalni tečaj uči, kako doseči visoko produktivnost. NI tečaji so modularno nanizani, kar omogoča izbor tečaja, ki posamezniku zagotavlja največ znanja za razvoj spretnosti. Npr., za razvoj aplikacije z uporabo programov LabVIEW, TestStand in DAQ strojne opreme, je priporočljiv obisk tečaja serij LabVIEW, TestStand ter Zajem in priprava signalov. Pravilno izdelana prva aplikacija vam prihrani ogromno časa in stroškov.

 

 

 

Zakaj National Instruments izobraževanje?

Izobraževanje pod vodstvom inštruktorja predstavlja najhitrejšo in najzanesljivejšo pot k produktivnosti z uporabo NI orodja ter uspešen razvoj aplikacij. Z izobraževanjem:

  • skrajšate čas učenja in povečate možnost razvijanja uspešne aplikacije
  • prihranite čas razvijanja in stroškov življenjskega ciklusa aplikacije s tem, ko spoznavate pomembne tehnike in značilnosti razvijanja vaše aplikacije
  • lahko razvijate tudi obsežnejše aplikacije, ki jih je enostavno vzdrževati in ponovno uporabiti
  • se lahko izognete samoukemu pristopu »trial-and-error« (preskus-in-napaka) ter vsakodnevnim motnjam na delovnemu mestu
  • spoznate cenovno ugoden, izredno kvalitetni profesionalni način izobraževanja pod vodstvom strokovno usposobljenih inštruktorjev, ki vam lahko pomagajo tudi z nasveti glede rešitev vašega trenutnega projekta.

 Več informacij

 

Izobraževanje v vaših prostorih

NI izvajamo tečaje tudi v vaših prostorih, kjer se osredotočijo na vaše konkretne želje. S tem prihranite precej pri stroških tedenskih honorarjev za poučevanje glede na individualne tečaje. Možno je tudi izobraževanje celotnih skupin in s tem zagotovljen napredek na poti k cilju. Ne glede ali vzamete samostojen tečaj za manjšo skupino ali pa za celotno podjetje, tečaji v vašem podjetju izšolajo več udeležencev za nižjo ceno, kar ima takojšen in pomemben vpliv na učinkovitost skupine ali podjetja. Za imetnike večuporabniške licence MSLA (Multiuser Software Licence Agreements) je tako izobraževanje z vidika stroškov še posebej ugodno.
Pokličite NI Slovenia glede cen in možnih terminov!

 

Seznam tečajev, ki se redno izvajajo v National Instruments Slovenia:

Poleg navedenih rednih tečajev lahko po dogovoru izvedemo tudi naslednja strokovna šolanja:

 

Zaradi pravočasnega naročanja literature je željena prijava vsaj 10-14 dni pred razpisanim terminom. Tečaji potekajo na sedežu podjetja National Instruments d.o.o., Kosovelova 15, 3000 Celje, od 8:00 do predvidoma 16:00 h.
 
Pregled in vsebina ostalih šolanj National Instruments je na spletni strani ni.com/training.
 
Za vse ostale informacije o tečajih pa prosimo pokličite National Instruments d.o.o. na tel. št.: 080 8864 oz. kontaktirajte preko elektronske pošte ni.slovenia@ni.com.

 

Urnik izobraževanja

 Oglejte si koledar tečajev

Akademski popust

Podpiramo člane akademske skupnosti s 60 % popustom za doktorske/magistrske študente, raziskovalce, predavatelje ali zaposlene akademike za poln delovni čas za vse tečaje NI in izpite za certifikat. Pišite na slovenia@ni.com in preverite svojo upravičenost.