You are here

IFAM 2017 - Celje, 25.-27.01.2017

IFAM 2017 - Celje

 

Na sejmu IFAM 2017 so zastopani vsi sektorji s podrocja avtomatizacije, robotike, mehatronike in proizvodne informatike IFAM je edini specializirani (B2B – podjetja za podjetja) sejem v Sloveniji, ki ponuja enotno platformo za vse sektorje s podrocij avtomatizacije, robotike, mehatronike, robotskih sistemov za preizkušanje, krmiljenja, strojnega vida, merilne tehnologije, tehnologije za sestavljanje in obdelavo, tehnologije za krmilne sisteme, tehnologije tipal ter tehnologije pogonov.

Obišcite podjetje National Instruments na razstavnem mestu L607

Videli boste rešitve podjetja National Instruments, ki vam pomagajo dokoncati vašo aplikacijo:

  • Nov vgrajen krmilnik z Linux OS, namenjen nadzoru specialnih industrijskih strojev, ki vkljucuje nadzor gibanja in meritve s pomocjo strojnega vida s predobdelavo na FPGA.
  • Avtomatizirano napravo za testiranje elektricnega motorja.
  • Samostojni baterijsko napajan zapisovalnik podatkov za merjenje temperatur, mehanskih obremenitev, napetosti, toka, itd...
  • Vgrajena naprava za dolgorocno spremljanje stanja.
  • Platforme, ki se uporabljajo za podporo kakovosti izobraževanja na tehniških univerzah, kot sta komplet za robotiko z vgrajenim krmilnikom ali komplet z obrnjenim nihalom.

 

Na sejmu IFAM bo National Instruments v spremstvu partnerskega podjetja Versarum d.o.o., Niksis d.o.o., Egasi mehatronske rešitve d.o.o. predstavljalo najnovejše napredne in visokozmogljive produkte s podrocja industrijske avtomatizacije in meritev.

Spoznajte inženirje NI, ki bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja, se pogovorili o projektih, na katerih delate, in vam svetovali o najboljših rešitvah, prilagojenih vašim potrebam na podrocju avtomatizacije, merjenja ter industrijske robotike.

 

Izpolnite naš vprašalnik in sodelujte v nagradni igri za Parrot MiniDrone Rolling Spider.

Podjetje National Instruments je zavezano inženirjem in znanstvenikom Podjetje National Instruments že od leta 1976 zagotavlja orodja za inženirje in znanstvenike, s katerimi pospešuje storilnost, inovacije ter odkritja. Graficni pristop do nacrtovanja sistemov podjetja NI ponuja integrirano programsko in strojno platformo, ki poenostavlja razvoj poljubnih sistemov, ki potrebujejo meritve ter krmiljenje. Inženirji in znanstveniki uporabljajo to platformo od zasnove do proizvodnje v najrazlicnejših panogah, najzahtevnejših raziskavah ter akademskem svetu.

Vec o NI

Veselimo se srecanja z vami na sejmu IFAM na razstavnem mestu št. L607.


 

 

    Share