You are here

Avtomatiziran preizkus

Podjetje National Instruments že več kot 35 let pomaga podjetjem po svetu pri izgradnji bolj cenovno učinkovitih avtomatiziranih preizkusnih sistemov. Medtem ko ima danes podjetje NI še vedno vodilni ugled na področju krmiljenja instrumentov, je sedaj tudi gonilna sila v oblikovanju preizkusnih sistemov s pomočjo virtualnih instrumentov. Svoje stroške lahko zmanjšate z vlaganjem v platforme, ki združujejo tehnologijo osebnih računalnikov in modularnih orodij z vodilnimi industrijskimi preizkusnimi programskimi sistemi.

 

 

Oglejte si, kako podjetja zmanjšujejo stroške preizkušanja

Izveste lahko, kako podjetje National Instruments pomaga svojim kupcem v skoraj vsaki panogi izboljšati kakovost njihovih avtomatiziranih preizkusnih metodologij. Rešitve za vaše aplikacije lahko poiščete s pomočjo aplikacij, vključenih v več kot 700 raziskav uporabe, ki so jih napisali mnogi izmed 25.000 uporabnikov podjetja NI in vključujejo vse od aplikacij za izboljšanje zmogljivosti za podjetje Microsoft do aplikacij za preizkušanje zdravstvenih pripomočkov.
 

Naučite se oblikovati cenovno bolj učinkovite preizkusne sisteme

Ustvarite modularne in programsko določene preizkusne sisteme s povečano zmogljivostjo, fleksibilnostjo, manjšimi skupnimi stroški ter hkrati spoznajte najboljše načine ustvarjanja učinkovitih preizkusnih sistemov. Strokovnjaki vam bodo posredovali informacije o najnovejših industrijskih trendih in smernicah za izgradnjo sistemov nove generacije ter spregovorili o poslovnih izzivih, s katerimi se soočajo najboljši inženirji.

 

Za začetek se poučite o referenčnih preizkusnih sistemih

Podrobne informacije o komponentah preizkusnega sistema lahko pridobite z vpogledom v zasnove referenčnih preizkusnih sistemov. Skrbno morate raziskati tudi ogrodja avtomatizacije s polprevodniškimi elementi in aplikacij za preizkušanje video opreme ter spoznati, na kakšen način je vsaka komponenta virtualne instrumentacije vključena v njegovo zasnovo. Referenčne zasnove podjetja NI ponujajo sistemske načrte za pričetek izgradnje aplikacij.