You are here

Akademski program

Akademski program

Pedagogi

Pedagogi

 

 

 

Raziskovalci

Raziskovalci

 

 

Študenti

Študenti

 

 

* slovenska internetna stran

 

National Instruments že več kot 30 let razvijamo programsko in strojno opremo za pomoč akademski sferi pri znanstveno-raziskovalnem delu in poučevanju. Hitra tehnološka evolucija virtualne instrumentacije spreminja način, s katerim znanstveniki avtomatizirajo raziskave in način poučevanja. Računalniško podprti in avtomatizirani raziskovalni laboratoriji zagotavljajo večjo produktivnost raziskovalcem in izboljšujejo način poučevanja študentov.
 
Korenine National Instruments so v visokem šolstvu. Zavedamo se, da je glavni cilj akademskih institucij v izobraževanju in pripravi študentov na uspešne kariere v njihovih bodočih poklicih in zato podpiramo delo akademskih institucij z raznolikimi izdelki, popusti, izobraževanji in učnimi pripomočki. S temi storitvami nudimo pomoč učiteljem in raziskovalcem, da lahko integrirajo virtualno instrumentacijo v raziskovalne programe in povežejo koncepte praktičnega dela s poučevanjem.

 

Akademski program

NI nudi profesorjem orodja, katera študentom omogočajo razvijati inženirske sposobnosti.

Akademske novice

Preberite več o najnovejših trendih inženirstva na področju raziskav in izobraževanja v vzhodni Evropi v četrtletni izdaji akademskih novic v angleškem jeziku.

Dodatni viri

Free Online LabVIEW and Data Acquisition Basics Training in English